به گزارش استناد نیوز، عباسعلی وفائینژاد، در این نشست تأکید کرد: معیارهای درجهبندی باید بهگونهای طراحی شوند که واحدهای تولیدی را به سمت استفاده از تجهیزات نوین و تکنولوژیهای جدید ترغیب کند.
وی با بیان این مطلب اظهار داشت: ارتقای زیرساختهای لازم در نگهداری مواد اولیه و تولید محصول کیفی، از اهداف اصلی اجرای این طرح است.
وفائینژاد همچنین افزود که ایجاد وجه تمایز میان واحدهای تولیدی از طریق بهکارگیری فناوریهای نوین، موجب کاهش ضایعات، افزایش راندمان تولید، و در نهایت تولید نانی با کیفیتتر خواهد شد که رضایت شهروندان را به دنبال دارد.
وی تأکید کرد که هیچگونه مسامحهای در زمینه حفظ حقوق بیتالمال و برخورد با متخلفان پذیرفته نخواهد شد و با متخلفین مطابق دستورالعملها رفتار میشود.
دبیر کارگروه آرد و نان استان ضمن قدردانی از تلاش های مجموعه بهداشت و درمان در خصوص استفاده از آرد کامل ، از صدور پروانه و مجوز برای ۶ واحد تولید آرد کامل در استان خبر داد و تلاش واحدهای فعال در این حوزه را ستود.
وی با اشاره به فعالیت ۳ واحد تولید آرد کامل، از آنها قدردانی کرد و بر اهمیت استفاده از آرد کامل در بهبود سلامت جامعه تأکید نمود.
وفائینژاد در پایان، با توجه به نزدیکی ماه مبارک رمضان و ایام پایان سال، بر ضرورت هماهنگی بیشتر دستگاههای اجرایی و عوامل دخیل در تولید و توزیع نان استان تأکید کرد.
دبیر کارگروه آرد و نان استان خواستار نظارت دقیق بر ساعت کاری واحدها، نصب تابلو، حمل و نقل و توزیع آرد ، و جلوگیری از انحراف در آرد شد.
وی همچنین برخورد جدی با تخلفات احتمالی برای حفظ حقوق مصرفکنندگان را مورد تأکید قرار داد و افزود: این برنامهها گامی مهم در مسیر ارتقای کیفیت تولید نان و بهبود رضایت شهروندان در استان مازندران به شمار میآید.